Головна > Статті > Посівний матеріал Торговий дім «Прометей Агро»

25.02.2019

Посівний матеріал Торговий дім «Прометей Агро»

Як відомо, урожай залежить від багатьох факторів. Це і погодні умови, і правильна обробка ґрунту, і боротьба з шкідниками. Але одним з головних факторів є правильний вибір насіння сільськогосподарських культур.

Купуючи насіння, необхідно в першу чергу орієнтуватися на якість. Тому, якщо перед Вами стоїть завдання купити посівний матеріал, то Ви на тій сторінці інтернету, яку шукали. Наша компанія Торговий дім «Прометей Агро» одним зі своїх завдань вважає забезпечення підприємств агропромислового комплексу оригінальним посівним матеріалом. Незалежно від того, що саме Ви хочете – насіння соняшнику купити, або, наприклад, насіння кукурудзи купити, ми завжди допоможемо Вам в цьому.

Кукурудза Pioneer – це високоякісне насіння фірми «Піонер Хай-Бред Інтернешнл, Інк.», Яка є частиною всесвітньо відомої фірми «Дюпон» і реалізує свою продукцію в більш ніж 100 країнах світу. Гібриди її виробництва підходять для різних кліматичних зон України і вибір їх дуже широкий. Купуючи посівний матеріал фірми «Піонер», Ви можете бути впевнені у високій якості насіння, і при правильній обробці і дотриманні термінів посіву хороший урожай буде забезпечений.

Також ми пропонуємо Вашій увазі іншого лідера в області забезпечення посівним матеріалом - компанію «Сингента». Соняшник Сингента відрізняється підвищеною стійкістю до несприятливих факторів, в першу чергу до засух. У компанії «Сингента» працює понад 26 тисяч працівників у більш ніж 90 країнах світу для того, щоб насіння соняшнику Syngenta давало найбільший з можливих урожай, незважаючи на будь-які несприятливі фактори.

Купити на нашому сайті посівний матеріал простіше простого. На сторінці «Контакти» Ви знайдете телефон, форму зворотного зв’язку і навіть поштову адресу. Скориставшись будь-яким з перерахованих вище способів зв'язку з нами, Ви без зусиль зможете насіння соняшнику купити або здійснити покупку будь-якого іншого посівного матеріалу, який Вам потрібен. Зі свого боку обіцяємо в найкоротший термін відреагувати на Ваше звернення.